Користь та шкода азіатської косметики

Фото Польза и вред азиатской косметики

Зараз багато хто користується косметикою азіатського виробництва як основний догляд. І це зрозуміло, адже вони відповідають усім стандартам якості, найчастіше мають натуральний склад, допомагають надати волоссю розкішний блиск, роблять локони більш слухняними і мають антивіковий ефект.

Жіноче волосся найчастіше піддається зовнішнім ушкодженням: завивка, випрямлення, сушіння феном, фарби – це все згубно впливає на їх волосся. У таких ситуаціях головне правильно підібрати продукт, який врятує вашу шевелюру від будь-яких пошкоджень.

Японська косметика вигідно виділяється із усієї азіатської косметики. У цій країні дуже суворий контроль за безпекою продуктів. Їхня косметика вважається на порядок менш алергенною, ніж європейська. Чому? Якщо в європейських лабораторіях всі тести проводять у пробірці, in vitro, то в Японії запросто можуть провести випробування прямо на співробітниках корпорації! Результати досліджень виходять максимально точними, але їх етичність під великим питанням.

Багато японських брендів випускають кошти без парабенів і алкоголю. Для того щоб зменшити кількість консервантів, креми розливають в ємності з помпою. Це зручно і споживачам. По-перше, так простіше розрахувати дозування, а по-друге, без контакту з повітрям не відбувається згубний для складу процес окислення.

 

Конкурентом Японії є Південна Корея.

Корейці наступають на п’ятки японцям у наукових розробках. Вони вже впровадили нанотехнології в косметику і завдяки їм підвищили абсорбцію активних інгредієнтів у шкіру. У них лабораторіях проводять дослідження стовбурових клітин, щоб застосувати їх у догляді за шкірою. А нещодавно в Європі з’явилися південнокорейські сироватки з вібромасажерами і світлодіодними насадками для кращого проникнення в глибокі шари епідермісу.

Якщо говорити відверто, вчені Кореї, звичайно, не винаходять велосипед. Вони беруть готове і доводять його до розуму. Чи знаєш ти, що равликові креми були придумані в Чилі, ВВ-креми в Німеччині, а зміїна отрута використовувалася ще древніми китайцями? Але саме корейці вчасно розпізнали ці тренди, удосконалили формули, запакували продукти в симпатичні баночки, і зробили на них значні капітали.

 

Але в азіатській косметиці є й свої небезпеки. Якщо їхня косметика не адаптована за слов’янським типом волосся і шкіри, то можуть початися проблеми. Справа в тому, що їхня внутрішня косметика переповнена вітамінами та мікроелементами, які будуть обтяжувати і псувати слов’янське волосся та шкіру. І від використання такої косметики можуть початися проблеми не лише з волоссям, а й зі шкірою голови. Ось тому дуже важливо, щоб косметика була адаптована.

 

1 Comment

  1. Лора сказав:

    Неправда ,что японская косметика для волос наносит вред ,мои факты использования говорят о другом .Ничего не нашла лучше для кожи головы и волос чем японские марки .Тоже самое о лице .Не говорю о том ,что контроль по выпуску у них самый высокий в мире .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.